Bericht versturen
Hanskey Industrial Co., Ltd
E-mail vincy@hanskey.com TEL.: 86--13609041318
Huis
Huis
>
Gevallen
>
Hanskey Industrial Co., Ltd recentste bedrijfgeval ongeveer Lenovo in Europa
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Lenovo in Europa

2023-08-19

recentste bedrijfgeval ongeveer Lenovo in Europa

Van de Europese Strategie van Lenovo-Hoofdkwartier aan de Internationale Uitbreiding van de Audioafdeling van Lenovo, beschouwen wij altijd Europa als Belangrijke Markt Overzee en onophoudelijk Verstrekte Hoogte - kwaliteitsproducten en de Diensten. Van Bluetooth-Reeks QE03, aan Spelhoofdtelefoon HU75, en dan aan Intelligente Wearable S2pro, heeft Elk Product in Europa een Reputatie voor Zijn Uitstekende Kwaliteit en constant Uitgevoerde Verkoopmirakelen gewonnen.

 

In 2019, vestigden wij een Behulpzame Verhouding met Rus Groep als krottengebied afschrijft om Lenovo Audioproducten in de Oosteuropese Markt, opeenvolgend Opstellingsdistributie in Moskou en Kiev, de Oekraïne te brengen-HT de Producten van Reeksbluetooth glanzen in de Oosteuropese Markt.

 

In 2020, maken gebruik wij Gezamenlijke handen met ERT-Groep van Polen aan Opstelling Representatief Office in Warshau, en van de Voordelen van de Europese Kruispunten van Polen om Zuidwaarts aan Hongarije en Roemenië uit te stralen en Westelijk aan zover als Spanje. Door VestigingsSamenwerkingsplannen zoals Lokale Handelaars en E-commercebevordering, ontwikkelden wij Wandelgalerijen en de Supermarktkanalen, leiden E-commerce tot Populaire Punten, om de Lokale Invloed van Lenovo-Audio constant te consolideren.

 

Wij zien ernaar uit Behulpzame Relaties met Meer Handelaars in Europa op basis van Wederzijdse Hulp en Wederzijds Voordeel te vestigen om Samenwerking Op lange termijn in de Europese Markt gezamenlijk te realiseren. Verheug me op oprecht Uw het Toetreden!

Contacteer op elk ogenblik ons

86--13609041318
De bouw van 56. , No.132-de Weg van het Noordengongye, Haizhu-District, Guangzhou, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons